Kaleidoszkóp Versfesztivál

15. Kaleidoszkóp nemzetközi VersFesztivál

“Vers, ahogy még nem ismered…”

Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléje

A Magyar Versmondók Egyesülete, az Északkelet-magyarországi Regionális Versmondó Egyesület a Soproni Petőfi Színházzal együttműködésben meghirdeti a 15. Kaleidoszkóp nemzetközi VersFesztivál versenykategóriáit.

A Kaleidoszkóp nemzetközi VersFesztivál Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléje, ahol a vers valamennyi formája bemutatkozik. A versenysorozaton hivatásos és nem hivatásos versmondók, színészek és előadóművészek, illetve társulataik, zenészek és filmesek, külön kategóriában versenyeznek produkcióikkal. A verseny közönség előtt zajlik.

A 15. Kaleidoszkóp nemzetközi VersFesztivál fő helyszínei:

Soproni Petőfi Színház, Liszt Ferenc Kulturális Központ

Időpontja: 2014. november 12-16.

VERSENYKATEGÓRIÁK

  • versszínház
  • verszene és énekelt vers
  • vers- és prózamondás
  • versfilmek

A Kaleidoszkóp VersFesztivál versenyeire bárki nevezhet Magyarországról vagy külföldről, magyar és idegen nyelvű produkcióval is.

Nevezni a hivatalos nevezési lapon lehet, amely a versfesztival.hu oldalról automatikusan beküldhető, vagy letölthető és e-mailen is továbbítható az alábbi e-mail címre: versenyzo@versfesztival.hu.

Nevezés csak online lehetséges. A részletes feltételek a versfesztival.hu honlapon is megtalálhatók!

Hivatásos és nem hivatásos előadók, zenekarok és társulatok jelentkezését is várjuk! Hivatásos művészek esetén kérjük ezt a jelentkezési lapon megjelölni!

Nevezési határidő: 2014. október 3.

Részletek: www.versfesztival.hu

További információ: info.versfesztival@gmail.com

Keresd a fesztivált a facebookon is!