FELHÍVÁS A POSZT SZAKMAI REGISZTRÁCIÓS PROGRAMJÁRA

A POSZT szakmai regisztrációs programja a Színházi Dolgozók Szakszervezete és a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) stratégiai együttműködésében, a POSZF Közhasznú Nonprofit Kft., az Előadóművészi Jogvédő Iroda és a Magyar Művészeti Akadémia által biztosított támogatási keretből valósul meg.

A program célja:

Színművészek, színihallgatók, színházi alkotóművészek és színházi dolgozók részvételének térítésmentes biztosítása a POSZT-on.

A regisztráció tárgya:

A regisztrálók közül a POSZT és a Színházi Dolgozók Szakszervezete delegáltjaiból álló zsűri által kiválasztott színművészek, színihallgatók, színházi alkotóművészek és színházi dolgozók a 2018-as Pécsi Országos Színházi Találkozón térítésmentesen tölthetnek vendégéjszakákat (maximum 3 éj/fő), illetve ezeken a napokon a POSZT programjában szereplő előadásokat tekinthetnek meg.

Regisztrálhatnak:

Színészdiplomával rendelkező színművészek, az elmúlt öt évben legalább évente egy bemutatásra került színházi előadásban közreműködő színházi alkotóművészek, egy, az előadó-művészeti törvény hatálya alatt álló szervezettel legalább öt éve folyamatosan fennálló munkaviszonyban álló színészek és színházi dolgozók, államilag elismert felsőfokú színházművészeti oktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló színihallgatók.

Szálláshely és jegyek/fő:

A regisztráló tudomásul veszi, hogy a grémium által kiválasztott jelentkezők a regisztrációs felületen megjelölt vendégéjszakák, illetve a kiválasztott szállások és  előadások közül a megjelölt szállások valamelyikén fejenként maximum három vendégéjszakát, illetve ezeken a napokon maximum három előadásra egy-egy jegyet vehetnek igénybe térítésmentesen. Azt, hogy a regisztráló által  megjelölt szállások és dátumok közül számára hol és mikor biztosítanak vendégéjszakát, illetve az ezen/ezeken a napokon játszott előadás/előadások közül biztosítanak-e, illetve melyekre biztosítanak jegyet, a grémium tagjai és a POSZT a rendelkezésre álló szálláshelyek és szabad helyek függvényében döntik el. A grémium a kiválasztás során a szakmai szempontok mellett figyelembe veszi azt is, hogy a színházi szakma különböző területeinek képviselői és a különböző korosztályok egyaránt képviseltetve legyenek a POSZT-on, és részt vehessenek a programokon.

A regisztráció határideje: 2018. 05. 25. A sikeres regisztrálókat a POSZT 2018. 05.31-ig, e-mailben értesíti!

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS RÉSZLETES ÚTMUTATÓ: ITT, vagy a poszt.hu honlap láblécén a REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva.

 

További információ:

06 (30) 370 7421

Kovács-Cohner Róbert

Verseny, PR, kommunikáció