Magyar Turizmus Kártya

Kedves Kollégák!

Mellékelten megküldjük a Magyar Turizmus Kártya (HUNGARY CARD) bevezetéséről szóló nyilatkozatot és az együttműködési szerződést.

KLIKK IDE a dokumentum letöltéséhez!

A Színházi Társaság a Hotelinfo Kft megkeresésére foglalkozott ezzel a kérdéssel. Meggyőződésünk, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben a színházaknak minden lehetőséget meg kell ragadniuk a nézők becsalogatására és önmaguk népszerűsítésére.

A HUNGARY CARD rendszer tudomásunk szerint néhány színházban, fesztiválnál már jól működik, s szerintünk mindenkinek érdeke hogy a turizmus révén új nézőkre is szert tegyen.

A megkereső szervezet felajánlja azt is, hogy a most csatlakozó kedvezményt nyújtó színházak, akik egy alkalommal 2 fő részére minimum 40-49%, valamint a kártya bemutatására 10-15% kedvezményt biztosítanak a jegyárakból, azok ½ oldalas ingyen megjelenést kapnak a 2013-as turisztikai katalógusban.

Arra kérünk minden érdeklődőt, hogy személyesen vegyék fel a kapcsolatot Szirbik Istvánnal (szirbik.istvan@hotelinfo.hu, 20/424-38-07), s a hirdetéshez szükséges anyagokat (grafikai anyag, fényképek) legkésőbb október 31-ig juttassák el részére.

Üdvözlettel: Vajda Márta, ügyvezető titkár